helvete...

hur ska man kunna välja mellan dom man älskar mest på hela jorden?

busy

nu har jag faktiskt inte varit hemma på ett tag och imorgon åker jag bort igen ^^ jag har varit en sväng på hönö på konferansen där och sen drog jag förbi vid sommarstugan i ett par dagar :D och imrogon ska jag dit igen och då drar jag med mig angelica!!! :D <3 melike!! det ska bli askul iaf :D nu ska jag packa!  pussar på er!!


kram Elin

dags för...

wii fit plus!


kram Elin

home!

ojojoj nu har jag itne bloggat på länge! saknat mig?^^ haha skoja bara :) jag har varit mycket ute vid min sommarstuga och sen har det hänt massa saker i mitt liv det senaste.. (både bra och dåliga:/) uppdateringen kommer vara sämre för jag är ju ledig för det är sommar och jag vill göra massa annat än att sitta vid datorn :) man måste ju ha något att blogga om också, right? :D  men just nu är jag här iaf :D

jag har som sagt varit vid min sommarstuga som ligger i göteborgs norra skärgård och jag älskar det där<3 det är mitt paradis lixom <3 jag va där och firade midsommar, och sen åkte jag dit med elin och hanna och sen va jag där med familjen i helgen också :D mysigt värre!!

just nu sitter jag och kollar på holland-uruguay och holland leder med 3-1 och det är mkt bra tkr jag!! :D vill se tyskland-holland i finalen så det ser ut att gå som planerat än sålänge ^^ peppar peppar haha(Y) nu ska jag kolla vidare!! :D
bild tagen från våran båt vid min stuga<3 ön ser man lite i bakrunden :D (mitt ansikte va s¨fult så då satte jag en fin stjärna på ist! :D)

kram Elin


RSS 2.0