yeah!

ÄR OCH BOWLAR!


gahhhh!!!! (tidsinställt)

just nu... KANSKE JAG HAR KÖPT EN NY MOBIL!!!

fasen vad lycklig jag är!! valet jag har va mellan en sony ericsson vivaz pro eller aen nokia n97 mini! ni får se vilken det blir om det blev någon idag :D


det luta mot sony ericsson vivaz pro <3

pusshejjj <3

TV !

sitter och har precis kollat klart på de bra programmen för torsdagen :D självklart menar jag robinson och hellenius hörna! dom är så bra så jag dör!!

robinson har jag älskat sen jag var liten!! jag och min syster satt bänkade varje gång det va och jag har aldrig varit så insatt i ett program som detta!!

hellenius hörna är ju bara så grymt också!! asså david... ibland kan jag bara dö av skratt asså.. "och det var dagarna på dagarna vid dagarna..." jag älskar´t! och kan bara säga att janne josefsson kan inte dansa limbo! :D

har även klippt mig idag! bild kommer nog upp imorgon på min engelska då jag har bilder på den andra datorn :)

 jag vill ha tillbaka sommaren <3

nu ska jag sova!! :D go'natt!

house

just nu sitter jag och kollar på house! jag tycker han är så jävla rolig!

fast nu måste jag gå och plugga matte :/ har matteprov imorgon och det är inte kul!!  har även fotbollsträning 08.30 och det är jag ju sådär taggad för asså -,- men det få man la leva med..

 house <3



puss och kram <3


wihoo!

nu kan man tidsintälla inlägg på blogg.se!! :D det har jag verkligen längtat efter då jag inte har mkt tid över förutom just en liten stund typ varje dag men ^^ men kanske ska testa att ställa in ett inlägg tills imorgon??:) bara för att se så det verkligen funkar:)

jag ska nämligen vara borta i helgen.. JAG SKA BO PÅ HOTELL! :D haha jag ska på ett västgötaläger i vänersborg:) såå kul ska det bli! vi ska träna 3 gånger och spela match mot Bohusläns FF :) önska mig lycka till ;)


 Vårgårda IK  ( inte dom jag ska åka med nu men det har ju lite med fotboll att göra :D )

pusss och kram! <3


jag kan inte få nog <3

olle hedberg



http://www.youtube.com/watch?v=0hcgIsW2IJM 


Elin Johansson...

har roligt och har precis skrattat väldigt mycket :D tummen upp till Elin Moberg asså <3


shopping!

har varit och shoppat med mina underbara vänner Elin Moberg och Hanna Blomgren idag! :D jag tänkte att jag lägger upp bilder på de nyinköpta imorgon :D för imrogon ska jag ha en riktig slappadag! det va riktigt länge sen nu asså så det ska bli helt förj*vla skönt!! :D

nu ska jag sova.. jag vet det är tidigt men jag behöver verkligen xD fan vad jag längtar till mitt duntäcke nu! :D

ciaoo!! :D

idol 2010

tjaoo!:D

sitter och kollar på idol nu och bara önskar att Olle Hedberg är ett av wildcarden! jag fullkomligt älskar snubben!! asså han måste gå vidare annars vet jag inte vad jag gör! :) jay som precis va är också grym asså!! och snart är det nog Alice!!!! :D hon gillar jag nog mest.. eller Elin Blom för hon är jävligt grym också!

jaa ni kanske fattar att jag gillar de flesta.. det är ju så jäkla svårt!! älskar idol!!! :D jaja nu måste jag fortsätta kolla! :D

 hoppashoppashoppas!! :D <3


puss och kram


RSS 2.0